سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و از او پرسیدند بهترین شاعران کیست ؟ فرمود : ] شاعران در میدانى نتاخته‏اند که آن را نهایتى بود و خط پایانش شناخته شود ، و اگر در این باره داورى کردن باید پادشاه گمراه را این لقب شاید ( امرء القیس مقصود اوست . ) [نهج البلاغه]
پزشکی قانونی وبررسی نظریه های خودکشی (خودآزاری )Suicide - طب پزشکی قانونی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
 RSS |صفحه اصلی سایت |ارتباط با من| درباره من|پانل اصلی سایت
: جستجو
اوقات شرعی
دوشنبه 103/9/5
» درباره من
پزشکی قانونی وبررسی نظریه های خودکشی (خودآزاری )Suicide - طب پزشکی قانونی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
دکتر رحمت سخنی
آدرس تماس با دکتر رحمت سخنی : آذربایجان غربی - اورمیه dr.rahmat.sokhani@gmail.com این سایت و 30 سایت پزشکی دیگراینجانب به صورت رایگان در خدمت هموطنان ایرانی داخل و خارج کشور بوده و امیدوارم توانسته باشم سهم بسیار اندکی در ارائه و تولید مطالب علمی داشته ونقش مثبتی را ایفا کرده و باعث شادی روح والدین شهیدعزیزم آقای ستوانیار شهید محمد سخنی و شهیده خانم جمیله رمضان شیخ سرمست باشم .ضمنا 60 سایت مشاوره رایگان پزشکی و پرستاری اضافه براینها برای دیگردوستان پزشک و پرستار خوب ایران اسلامیمان در خطه همیشه سرسبز و قهرمان آذربایجان طراحی و راه اندازی نمودم که انشالله مورد قبول مردم عزیز کشورمان و درگاه احدیت قرار گیرد . باسپاس دکتر رحمت سخنی آذربایجانین حکیم اوغلانه اورمو یوردون نان dr.rahmat.sokhani@gmail.com

» سایتهای دکتر رحمت سخنی
مجله سم شناسی و مسمومیتهای ایران [389]
تشخیص اختلالات جنسی(دکتر شیرمحمدی) [590]
وبلاگ گفتگوهای پزشکی mdclub [129]
پایگاه جمعی عدالتخواهی اسلامی [122]
جنگ خبر [77]
وکیل مدافع [251]
قاضی دادگستر [252]
سازمان پزشکی قانونی کشور [621]
جمعیت مبارزه با اعتیاد [183]
سایت تخصصی سقط جنین [614]
سایت حقوق ایران [237]
اولین پایگاه اطلاع رسانی حقوق پزشکی ایران [427]
مشاوره پزشکی [267]
پیام بحران [81]
پایگاه اطلاع رسانی پزشکان ایران [136]
[آرشیو(15)]

» عضویت خاص و عادی
 





Powered by WebGozar


» فهرست موضوعی یادداشت ها
Suicide[2] . Child Rape[2] . husband beating . rape women . 18 تا 49 سال . Amniocentesis . beating adult . آمینوسنتز . ازهاق نفس . انواع خشونت علیه زنان . انواع سوءاستفاده از کودکان . بررسی خودکشی ها . پدیده شوهرآزاری . پیشگیری از شوهرآزاری . تجاوز جنسی به کودکان . تجاوزات جنسی به کودکان . تصادفات ایران . خشونتهای جنسی علیه زنان . خودآزاری . دکتر رحمت سخنی طراح سایت . دیده زشت سالمندآزاری . رفتار های قبل ازخودکشی . روشهای پیشگیری . سواستفاده از کودکان . علل انواع تجاوزات جنسی . علل خشونت علیه زنان . علل شوهرآزاری . عواقب تجاوز جنسی . قربانیان تصادفات . مرگ قانونی . مرگ ناگهانی نوزادان . نظریه های خودکشی .
» آرشیو مطالب
آرشیو مطالب نوشته شده قبلی

» لوگوی سایت


» لینک دوستان
EMOZIONANTE
نوشتار
بشنو این نی چون حکایت می کند
دلنوشته های قاصدک
دست خط
لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی)
عارفانه های یک دوست
نیلااااا
دلنوشته ها
اندیشه نگار
شین مثل شعور
چرک نویس من
سایت اطلاع رسانی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
دختــــر بهــــار
دیباچه
نوشته های من
دارالقران الکریم جرقویه علیا
یادداشتهای روزانه اسایش
خاطرات یک دیوانه
فانوس عشق
رضا صفری
313هم قدم . به وبلاگ من خوش امدید
چم مهر
قلمدون
هستی همیشگی
چانه
بامبو
اسپایکا
اشک شور
نگارستان خیال
بــــــــــاران
بشنو از دل
المشی إلى القدس المقدسة
ادبیات و فرهنگ
عقیل صالح
نگاهی نو به مشاوره
Mystery
کلکسیون بهترین تمبرهای جهان
سوفیا
اشپزی کد بانو
مشاور
داروساز
سرزمین مِه وخورشید (خورشیدگام سبز)
red rose
آقاشیر
کلّنا عبّاسُکِ یا زَینب
ستارگان دوکوهه
بـــــاغ آرزوهــــا = Garden of Dreams
نهانخانه جان
خاطرات و تاریخ پزشکی Dr.Rahmat Sokhani
طب ورزشی دکتررحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
طب سالمندان دکتررحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
پزشکی تخصصی دکتر رحمت سخنی
طب مذهبی دکتررحمت سخنی
پزشکی فوق تخصصی دکتر رحمت سخنی
فصلنامه پزشکی قانونی
سازمان پزشکی قانونی کشورهای اسلامی
مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی
مرکز اطلاع رسانی اذربایجانیهای مقیم خارج کشور
پیک پزشکان امروز
سرطان و زندگی - Cancer and Life
لکنت زبان
سایت تخصصی روانشناسی
مرکزفراهم آوری اعضای پیوندی
شبکه فراهم آوری اعضای پیوندی ایران
اهدای عضو اهدای زندگی
انجمن سم شناسی و مسمومیتهای ایران
طب هسته ای دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
من.تو.خدا
Famoonevis
آوای روستا
Missing
ابـــــــــــرار
سایت روانشناسی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
طب نظامی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
طب سنتی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
سایت دارو سازی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
پزشکی عمومی دکتررحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
سایت دندانپزشکی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
هفت آسمان
Farhad
تارنمای امیرحسین قدرتی شاه‌توری
وبلاگ شخصی من ( رضا )
ALWAYS & FOREVER
Hunter moments
قدرت کلمات
زنبورعسل
داستانهای واقعی روابط عمومی Dr.Rahmat Sokhani
...
03955809074 سید مهدی ملک الهدی
چی بگم؟؟
ما تا آخرایستاده ایم
غزل عشق
بصیرت مطهر
شهرستان بجنورد
علمی
آقاسیدبااجازه...
برلیان
عکس های زیبا و دیدنی از دنیای پرندگان
قائم صنعت سپاهان
میرسالار
مهدویت
تــــــــــو خــــوب بـــــمان
شهریار کوچه ها
جهادی

» لوگوی لینک دوستان
























» وضعیت من در یاهو
یــــاهـو
» طراح قالب » میربهزادمیراسمعیلیان

» نظر سنجی

کدهای جاوا وبلاگ

قالب وبلاگ


دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
»» پزشکی قانونی وبررسی نظریه های خودکشی (خودآزاری )Suicide

طب پزشکی قانونی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani

پزشکی قانونی وبررسی نظریه های خودکشی (خودآزاری )

Suicide

دکتر رحمت سخنی از مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) ارومیه

Dr.RAHMAT SOKHANI

واژه «Suicide» برای نخستین بار در سال 1737 توسط دفونتن فرانسوی به کار برده شد و این اصطلاح 25سال بعد یعنی در سال 1762توسط آکادمی علوم فرانسه پذیرفته شد و جزو لغات فرهنگستان آن کشور شد. واژه «Suicide» مرکب از دو لغت لاتین «Sui» به معنی خود و «cide» به معنای کشتن است.خودکشی به عنوان یک رفتار، مرگی است که به دست خود شخص انجام می گیرد و به گفته اشنادیمن «خودکشی عمل آگاهانه آسیب رساندن به خود است که می توان آن را یک ناراحتی چند بعدی در انسان نیازمندی دانست که برای مسأله تعیین شده، این عمل را بهترین راه حل تصور می کند.»
بر مبنای تعریف مرکز مطالعات انستیو ملی بهداشت روانی آمریکا، خودکشی تلاشی آگاهانه به منظور خاتمه دادن به زندگی شخصی است که شاید این تلاش به اقدام تبدیل شود یا فقط به شکل احساسی در فرد بماند.» .
دورکیم نیز خودکشی را این گونه تعریف می کند: «خودکشی به هر حالتی از مرگ اطلاق می شود که نتیجه مستقیم یا غیرمستقیم عملی باشد که شخص قربانی آن را انجام داده و از نتیجه عملش آگاه بوده است.» .در این تعریف برای آنکه اصطلاحات «مستقیم» و «غیرمستقیم» تشریح شود باید به مفاهیم «کردار مثبت» و «کردار منفی» تعریف شود؛ «کردار مثبت» مثل این است که فرد گلوله ای را در شقیقه خود خالی کند. «کردار منفی» مانند آن است که انسان خانه ای را که در آتش شعله ور است ترک نکند یا آنقدر از خوردن غذا خودداری کند که بمیرد. اصطلاحات «مستقیم» یا «غیرمستقیم» بازگو کننده تمایز همانند با تمایز مثبت و منفی است. یک گلوله در شقیقه مستقیماً به مرگ می انجامد، در حالی که ترک نکردن خانه ای شعله ور در آتش یا امتناع از خوردن غذا ممکن است غیرمستقیم یا نهایتاً به نتیجه منظور یعنی به مرگ کشیده شود یا نتیجه آن مرگ نباشد.پدیده خودکشی که ازعوارض مهم دنیای صنعتی عصرحاضراست بیشترمتأثر از نا به سامانی ها ،اختلال های روانی و نابرابری های اجتماعی است . دورکیم درکتاب " تقسیم کار " خود براین اعتقاد است که " خودکشی همراه با تمدن ظاهر می شود و یا حداقل آن چه به شکل خودکشی در جوامع فروتر ملاحظه می شود ، خصوصیات ویژه ای دارد ..." .
در سال 1737 دفونتن برای نخستین بار کلمه Suicideدرفرانسه به کار برد که بعداً آکادمی علوم فرانسه در سال 1762 آن را پذیرفت .
باتاموردراثر خود "جامعه شناسی" ،آورده است که دورکیم درتحقیق خود قصد آن داشته که بین میزان خودکشی و درجه ی پیوستگی افراد درگروه های اجتماعی ( همبستگی و انسجام اجتماعی) رابطه برقرارکند ومعتقد است که هدف دورکیم این بود که میزان خودکشی در گروه های مختلف اجتماعی را به خصایص مشخصه ی این گروه ها ربط دهد و به این طریق علل اجتماعی خودکشی را کشف نماید .
دورکیم طبیعت بشر را با رجوع به مفهوم واقعیت های اجتماعی تبیین می کند . به نظر وی واقعیت های اجتماعی طرق عمل کردن ، فکر کردن و احساس کردن است که تا حدودی بین شماری از مردم مشترک است که این واقعیت ها نسبت به افراد اموری خارجی و بیرونی محسوب می شوند و بر وی اقتدار آمرانه ای را اعمال می کنند. ) درزندگی شهرنشینی کنونی، جمعیت بسیار زیاد درشهرها وعدم تجانس افراد با هم واحساس غربت ، تنهایی وکم ‌شدن تعداد افراد خانواده‌ها و کاهش‌یافتن محبت خانوادگی ،افزایش استقلال فردی ،هم‌چشمی‌ها و پیداشدن آرزوهای دور و دراز زندگی مادی ، خواستن‌ها و نتوانستن‌ها، فرارازخانواده و پناه‌بردن به اجتماع نا آشنا ، سرگشتگی درمیان ارزش‌های متضاد زندگی شهری جدید، ناتوانی درمبارزه با دشواری ها وشکستها و نومیدیها، محرومیت درعشق توام با فقر مادی وسرانجام ضعف یا رنجوری شخصیت آن چنان ناراحتی‌هایی ایجاد می کند که فرد خود را در نابودی وپوچی جستجو می کند و دست به خودکشی میزند.
امیل دورکیم (1917-1858) دراثر معروف خود به نام خودکشی آن را پدیده ای اجتماعی به شمار آورده و چنین تعریف می کند :"خودکشی عبارت است ازهرنوع مرگی که نتیجه مستقیم یا غیرمستقیم کردار منفی یا مثبت خود قربانی است که می بایست چنان نتیجه ای به بار آورد ."
هم چنین می توان به تعریف دشه اشاره کرد که می گوید : " اقدامی معمولاً از روی آگاهی برای سر به نیست کردن خود به آن ترتیب که مرگ هدف یا وسیله باشد ."
آشیل دلماس نیز خودکشی را عبارت می داند از " عملی که به وسیله ی شخص برای معدوم ساختن خود انجام می دهد ، در حالی که اختیار مرگ و زندگی در حیطه قدرت اوست و از لحاظ اخلاقی موظف به انجام این عمل نمی باشد .
مین جر روانشناس ، میل به مرگ را نزد فرد خودکش آرامشی می داند که دراثر تنشهای جامعه - محدودیت های اجتماعی واخلاق ،که توانسته مانع ازرهاشدن انرژی پرخاشگری و جنسی فرد شود ودر نهایت فشار داخلی پدید می آورد به آن دست پیدا کرده است.
ژان باچلر در کتاب خودکشی خود در مورد خودکشی گریز کرایانه می نویسد که " انسان با خودکشی کردن سعی می کند از روبرو شدن با شرایط غیر قابل تحمل زندگی فرار کند." به عبارت دیگر وی خودکشی را خروج از شرایط نامساعد ودشوار زندگی می داند .فردی که اقدام به خودکشی می کند از نتیجه عمل خود آگاهی دارد و این مهم ترین مسئله در تشریح و تبیین پدیده خودکشی است. برخی مانند ارسطو خودکشی به منظور فداکاری ( دگرخواهانه ) را خودکشی محسوب نمی کنند ؛ ارسطو خودکشی را عملی برای معدوم ساختن فرد توسط خودش می داند که" به منظور فداکاری نمی باشد ،یعنی فرد برای قربانی شدن به انتحار دست نمی زند ". اما اسول که دورکیم در کتاب خودکشی به نظر وی اشاره کرده نظری عکس نظریات یاد شده دارد ، اسول معتقد است که "در خودکشی تمام خصوصیات دیوانگی دیده می شود ." او با استناد به این نظر نتیجه می گیرد که خودکشی عملی غیر ارادی است و نباید تحت پیگرد قانونی قرار بگیرد . دانامردیث لیزاردی در رساله ی دکترای خود معتقد است که اگرچه بسیاری از تحقیقات نشان دهندی این است که اکثر افرادی که اقدام به خودکشی می کنند ،ذهن بیمار دارند اما این نظریات را نمی توان به همه ی بیماران روانی تعمیم دادو معتقد بود که آنها در طول بیماری خود حتماً یک بار به خودکشی اقدام می کنند. انستیتو ملی بهداشت روانی امریکا "خودکشی را تلاشی آگاهانه برای خاتمه دادن به زندگی شخصی توسط خودش می باشد که ممکن است این تلاش به اقدام تلاشی فقط به شکل احساسی در فرد بماند .

منابع:
• آسیب شناسی اجتماعی(جامعه شناسی انحرافات)/ دکتر رحمت الله صدیق سروستانی
• جامعه شناسی خودکشی/استیو تیلور/ترجمه:دکتر رسول ربانی

http://www.niazemarkazi.com

http://www.rs272.com/
http://rs272.tarlog.com/

http://rs1362.blogdoon.com/

http://rs272.persianblog.ir/

http://www.sahand272.blogfa.com/

http://www.rs272.com/

WEST AZERBAIJAN  URMIA--Dr.RAHMAT SOKHANI



ارسال سوالات و نظرات ()
ارسال کننده متن فوق ومدیرسایت: » دکتر رحمت سخنی ( چهارشنبه 89/9/3 :: ساعت 8:59 عصر )

Google
»» لیست کل یادداشت های این سایت
درمان کودکان تجاوز شده وبیماریهای ناشی از سکس Child pornograph
معاینه فیزیکی(جسمی) درتجاوز جنسی کودکان Child pornography
مصاحبه علمی از نظر پزشکی قانونی با کودک تجاوز شده Child pornog
پیامدهای سلامتی درتجاوزات وآزارهای جنسی کودکان Child pornograph
شاخص های فیزیکی (جسمی) و رفتاری کودک آزاری جنسی Child pornogra
کودک آزاری جنسی (سوء استفاده جنسی از کودک) Child pornography
احتمال مرگ باداروهای گیاهی افزاینده سکس وچربی سوز
شرایط درخواست مشاوره پزشکی رایگان اینترنتی دکتر رحمت سخنی
جیمیل چدید دکتررحمت سخنی برای مشاوره رایگان پزشکی
قربانیان تصادفات ایران افراد بین 18 تا 49 سال هستند
پزشکی قانونی و بررسی رفتار های قبل ازخودکشیSuicide
پزشکی قانونی وپدیده زشت سالمندآزاری
پزشکی قانونی وانواع خشونتهای جنسی علیه زنان
پزشکی قانونی وبررسی علل شوهرآزاری
پزشکی قانونی وبررسی عواقب تجاوز جنسی به کودکان
[عناوین آرشیوشده]